Psychologenpraktijk

Wanneer naar een Eerstelijnspsycholoog/ GZ-Psycholoog (BIG)?

Mensen kunnen het moeilijk hebben met zichzelf of met anderen. Vaak probeert u eerst op eigen kracht uw problemen op te lossen. Indien u merkt dat u er zelfstandig niet uitkomt, dan kunt u, via uw huisarts of rechtstreeks, contact met ons opnemen.

Wat is een Eerstelijnspsycholoog/ GZ- Psycholoog ( BIG)?

Een Eerstelijnspsycholoog is een universitair opgeleid psycholoog die zich heeft gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling in de eerstelijnspsychologische zorg. Een gezondheidszorgpsycholoog ( GZ- Psycholoog) is een wettelijk beschermde titel ; deze mag alleen gevoerd worden door iemand die geregistreerd is in het BIG-register. Wij zijn

  • makkelijk bereikbaar (bij u in de buurt)
  • snel beschikbaar (nauwelijks wachtlijsten)
  • betrouwbaar

en zorgen -indien u daarmee instemt- voor goede berichtgeving aan uw huisarts. Wij bieden zorg op maat, d.w.z. dat wij per cliënt bekijken welke behandeling passend is.

Wij werken niet alleen klachtgericht en kortdurend maar ook procesgericht en langer durend, voor meer informatie, zie: werkwijze.
Psychologenpraktijk S.P.E.L. biedt hulp aan volwassenen en adolescenten vanaf 18 jaar. U kunt bij ons terecht voor individuele gesprekken en relatietherapie.