Wij zijn een vrijgevestigde praktijk met 4 GZ-Psychologen en/of Psychotherapeuten met als basis een universitaire- en postdoctorale opleiding. Daarnaast zijn wij allen ingeschreven in het BIG-register. Wie in dit register is ingeschreven, is door de wet bevoegd deze beschermde titel te voeren. Wij werken in een hecht team waarbij wij zo breed mogelijk naar uw problematiek kijken en naar oplossingen kunnen zoeken. Tevens doen wij aan continue bijscholing zodat u up-to-date, evidence- based behandeld kunt worden.

Ons team bestaat uit:

Mw. I.E. Bruns: geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog ) BIG nr.: 59049183825, eerstelijnspsycholoog NIP, gedragstherapeut (lid VGCt), psychotherapeut BIG nr.: 79049183816 en klinisch psycholoog niet praktiserend.

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Mw. P.J. Nusselder: geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (GZ- Psycholoog) BIG nr.: 69050674925, eerstelijnspsycholoog NIP, psychotherapeut BIG nr.: 89050674916 en klinisch psycholoog niet praktiserend. Tevens ontwikkelingspsycholoog en lid van de CVPPP.

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

Mw. M.E. de Vos: geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog  (GZ-Psycholoog) BIG nr.: 29063038225 en eerstelijnspsycholoog NIP.

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

Mw. A.P. Winkelman: geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) BIG nr.: 89061091425, eerstelijnspycholoog NIP en gedragstherapeut (lid VGCt). Lid VEN (Vereniging EMDR Nederland). In bezit van certificaten van (door VEN erkende) basis- en vervolgopleiding.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Wij zijn lid van het NIP, BIG, VGCt, Psyzorg en de LVVP. Wij doen allemaal aan bij- en nascholing en volgen het traject ten behoeve van herregistratie(s).